fbpx

Club Teatria Tornio - Children of Bodom

07.12.2019

Alexi Laihon luotsaama maailman nopein viikatemiespartio, eli Children Of Bodom koluaa joulukuussa Suomen keikkapaikkoja aiemmin tänä vuonna ilmestyneen Hexed -albumin vanavedessä. Bändi on levyn myötä kiertänyt jenkkejä ja Suomessa Bodomit nähtiin vain kesän festareilla, joten joulukuun keikat ovat ensimmäinen mahdollisuus nähdä uuden lätyn biisejä livenä Suomessa klubiolosuhteissa! Klubikeikka on aina klubikeikka, sen tietää viikatemieskin!

Children Of Bodom vastaanotti juuri kultalevyt I Worship Chaos -albumistaan perjantaisella Kaisaniemen keikallaan. ”Kaisaniemen keikka meni kuin menikin hyvin, kiitos siitä. Noh keli oli mitä oli, niin ajateltiin et mitä jos siirryttäisiin sisätiloihin ja vähän intiimimpiin tunnelmiin”, summaa bändi.

Children Of Bodomin kiertueelle raudanlujat lämppärit!

Children Of Bodom luottaa kotimaisiin vahvistuksiin joulukuisella Hexed -albumikiertueen Suomen osiollaan. Äärimmäistä power folkkia tulkitseva, kovassa nousukiidossa oleva Brymir sekä melodista death metallia rymistelevä Bloodred Hourglass saavat kunnian lämmittää lauteet viikatemiehille.

Kiertueen tarjoavat yhteistyössä TuskaLive, Grey Beard, Radio Rock ja Soundi.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 39,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
45,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
BRHG klo 20:30
Brymir klo 21:20
Children Of Bodom klo 22:50
Ticketmaster