fbpx

Tornio - Elastinen // Sana

04.12.2021

Suomiräpin uranuurtaja, joka tuo varmasti monia superlatiiveja ja kääntää suupielet ylöspäin – hän on tottakai Elastinen! Huikea koko kansan räp -artisti saapuu Tornion Club Teatrialle pikkujoulukeikalle lauantaina 4.12.2021! Mukana illassa huikea Sana!

Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kuusi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 hän oli Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa. Uusin platina-albumi Uusia Muistoi julkaistiin marraskuussa 2020 ja sisältää tuplaplatina-hitit Supervoimii ja Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen), joista jälkimmäinen on kaikkien aikojen menestynein suomirap-kappale radiossa.

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevän Sanan show huokuu asennetta ja energiaa – suuria tunteita ja herkkää tulkintaa unohtamatta. Artisti tuli alunperin tutuksi jo 2000-luvun alkupuolella teiniajan hiteistään, mutta suuremman kansan tietoisuuteen hän ponkaisi Suomen X Factor ohjelmasta. Sana on duetoinut mm. Happoradion solistin Aki Tykin kanssa.

Tälle keikalle on tarjolla PikkujouluVIP yhdessä Ravintola Pajan kanssa. Show & Dinner -lippuun sisältyy pikkujoulumenu ennen konserttia Elämystehdas Lapparin Paja -ravintolassa. Show & Dinner alk. 61,00€. Saatavilla vain ennakkoon Ticketmasterista ja Club Teatrian myyntipalvelusta myynti@teatria.com.

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 25 €

Osta ennakkolippu

Show & Dinner
61 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30 €

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Sana klo 21:00
Elastinen klo 22:30
Ticketmaster