fbpx

Tornio - Erika Vikman // Woyzeck

26.12.2021

Syntiset tapsantanssit tarjoilee diskotahdein Erika Vikman Tornion Club Teatrialla 26.12.2021! Mukana illassa Suomen rankin showbändi Woyzeck. Näissä juhlissa Syntisten pöytä on katettu ja jokaisella asiakkaalla on Aikuisten rannekkeet. Illan jälkeen maistuu Pizza ja tiedä vaikka ilmestyy Pyhä Erika?!

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävä, Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

Liput keikalle myy Ticketmaster ja Prismat!
Liput ennakkoon alk. 25,00€ (sis. palvelumaksun)
Liput ovelta 30,00€

 

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 25,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30,00 €

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 21:00
Ticketmaster