fbpx

Club Teatria Tornio - ISMO

29.11.2021

Tule ja kuule, mitä Ismo on Amerikkaa kiertäessään ihmisistä ja elämästä oivaltanut? Jos nyt ihan rehellisiä ollaan -show Club Teatria Torniossa 29.11.2021!

Ismo Leikola -Jos nyt ihan rehellisiä ollaan
29.11.2021, klo 19:00
Club Teatria, Tornio

Historialliset 70 miljoonaa katselukertaa CONAN-esiintymisellään kerännyt koomikkomme maailmalla vaihtaa jälleen kielen kotimaiseen ja saapuu käymään Suomessa. Viime vuonna loppuunmyyty kiertue jatkuu marraskuussa. Tule ja kuule, mitä Ismo on Amerikkaa kiertäessään ihmisistä ja elämästä oivaltanut? Onko mies muuttunut vai pysynyt samana?

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 36,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Ismo klo 19:00
Ticketmaster