fbpx

Club Teatria - Jari Sillanpää

05.05.2017

TÄLLE KEIKALLE EDESTAKAINEN KULJETUS KEMISTÄ!
Aikataulu, meno:
★20:40 Lähtö Kemi, Linja-autoasema
★n. 20:47 Keminmaa, Tupasvilla
★n. 21:20 Lappari, Tornio

Jari Sillanpää aloittaa 21:45, eli tällä kuljetuksella ehtii juuri sopivasti.

Paluu:
★23:30 Lähtö Tornio, Lappari
★n. 23:55 Keminmaa, Tupasvilla
★n. 00:10 Kemi, Linja-autoasema

Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva, karismaattinen Jari Sillanpää valloittaa Tornion vapun kynnyksellä lauantaina 5.5.

Ruotsissa, Ludvikassa elokuun 16. päivä vuonna 1965 syntynyt Jari Veikko Sillanpää on kiistatta yksi Suomen rakastetuimmista, suosituimmista ja seuratuimmista viihdetaiteilijoista, ellei jopa se kaikkein rakastetuin. Tähtimerkilleen tyypillisenä leijonana Jari tietää kuka hän on, mitä hän haluaa ja nauttii täysin siemauksin saamansa huomion tuomasta suloisesta lämmöstä.

Vihdissä nykyään asustelevan veijarin tie kotona oven takana piilossa laulavasta pikkupojasta viihdetaivaan kirkkaimpaan kärkeen kulki Luulajan lapsi- ja nuorisokuorojen, Barcelonan mallintöiden ja ruotsinlaivoilla karaokea laulaneen baarimikon hommien kautta Seinäjoen Tangomarkkinoille, missä hän prinssivuotensa jälkeen kruunautti itsensä tangokuninkaaksi vuonna 1995.

Sittemmin useimmat muutkin hänen unelmistaan ovat toteutuneet ja hän on saavuttanut lähes kaiken, mitä esiintyvä artisti saattaa toivoa. Hänen esikoislevynsä Jari Sillanpää on edelleen Suomen myydyin äänite, sitä on myyty yli 272 940 kpl. Lukuisten lehtijuttujen, radio- ja tv-ohjelmien lisäksi hänestä on julkaistu hauska dokumentaarinen video, tyylikäs konsertti -DVD sekä kolme hyvin erityyppistä kirjaa.

Sen lisäksi, että koko kehollaan ja täydestä sydämestä musiikkiin eläytyvä Jari väläyttelee synnynnäisiä näyttelijän ja koomikon lahjojaan konserteissaan, hänet on nähty myös teatterin lavalla.

Lukuisten lava-, festivaali- ja ravintolakeikkojen lisäksi supersuositun Jari Sillanpään yli 16-vuotiseen viihdyttäjän uraan mahtuu hurja määrä toinen toistaan loisteliaampia konsertti- ja showkiertueita, joilla hän on osoittanut loputtoman monipuolisuutensa, herkkyytensä ja kunnioitettavan kykynsä nauraa itselleen. Omien henkilökohtaisten projektiensa lisäksi hän on tehnyt mm. kaksi massiivista, suuren suosion saavuttanutta MeStarat -showkiertuetta lapsuuden idolinsa ja koko kansan sinivalkoisen äänen Katri Helenan kanssa.

Tornion Club Teatrialle Jari saapuu perjantaina 5.5.2017. Ennakkolippu maksaa 33€. Club Teatrian ovet avataan klo 20:00, keikan tarkempi aloitusaika ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Jari Sillanpää VIP

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 33,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
40,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Men In Black klo 20:30
Jari Sillanpää klo 21:45
Ticketmaster