fbpx

Club Teatria - Lauri Tähkä

10.03.2017

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Tähkä saapuu Tornioon Club Teatrialle 10.3.2017

Vain elämää –ohjelmassa tänä syksynä hurmanneella miehellä onkin syytä juhlaan. Tuorein ’Vien sut täältä kotiin’ –albumi meni suoraan listaykköseksi ja myi nopeasti kultaa. Myös levyn ensimmäisenä singlenä julkaistu kappale ’Morsian’ on myynyt platinaa ja ollut radioiden soitetuimpia kappaleita tänä vuonna. Menestystä on tullut lisäksi Vain elämää –versioilla.

Iinfoa illan keikalle

Odotettu Lauri Tähkä tänään Club Teatrialla!

Tässä vähän infoa saapuville.
Talo tulee olemaan tänään tosi täynnä, varauduttehan siihen, että ruuhkia saattaa syntyä mm. narikassa ja baaritiskeillä. Molempiin on lisätty tänä iltana kapasiteettia, baarin puolellekin rakennetaan ylimääräinen tiski. Kaikki ylimääräiset kassit ja muut kannattaa jättää kotiin, näin nopeutamme merkittävästi narikan toimintaa.

Myös ravintola Pirttihirmu palvelee asiakkaita tänään illalla!
Tule ajoissa, vältä ruuhkat ja nauti etkoilla maittavaa ruokaa. Ravintola Pirttihirmu tarjoaa maistuvaa lähiruokaa pieneen ja isompaan nälkään ennen ja jälkeen Lauri Tähkän keikan.

Ovet avataan klo 20:00 ja Lauri Tähkä aloittaa noin klo 21:30
Kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin, ja varautua myös siihen, että Lapparin aulatiloissa joutuu jonottamaan. Pyrimme kuitenkin varmistamaan, että kaikki lipun ostaneet päsevät saliin ennen keikan alkamista.

Meillähän bileet jatkuu myös keikan jälkeen! Dj Ant vastaa siitä, että musiikki pysyy mieleisenä koko illan.

Muistattehan myös, että järjestelmäkamerat on yleisöalueella kiellettyjä, keikkamuistoja voi ja saa tallentaa kännykällä.
Tulettehan hyvällä fiiliksellä ja ottatte toisenne huomioon. Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen ilta!

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 30,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Showtime klo 21:30
Ticketmaster