fbpx

Club Teatria, Tornio - Northern Urban Nights #1

18.02.2017

Northern Urban Nights -klubisarja tuo Tornioon Pohjois-Suomen kovimmat urbaanin musiikin bileet! Helsingissä ja muualla eteläisemmässä Suomessa rap-klubit ja muut urbaanin musiikin teemaillat ovat valloittaneet keikkapaikkojen juhlakansaa jo useamman vuoden ajan. Nyt on aika tuoda tuulahdus sitä samaa fiilistä myös Tornion leveysasteille. Neljä kuukautta, neljä iltaa, 12 artistia, ja huippu-DJ. Tervetuloa!

Historian ensimmäinen Northern Urban Nights on koonnut Tornioon todella kovan ja ajankohtaisen kokoonpanon.

Nikke Ankara on yksi suurimmista nimistä uuden sukupolven suomalaisessa rapissä. Miehen kappaleita on kuunneltu pelkästään Spotifyissa uskomattomat yli 40 miljoonaan kertaa! Määrä tekee Nikestä erään kuunnelluimmista suomalaisista Spotify-artisteista koskaan. Lisäksi Nikke Ankara on saavuttanut kulta- ja platinarajat lukuisilla julkaisuillaan, ja esiintynyt festarien isoimmilla lavoilla. Myös tuoreimmat sinkut ”Mona Lisa” ja ”Pisamat” ovat jo päätyneet jalometallikerhoon.

Kube on artisti, tuottaja, ja DJ, joka on jo yli vuosikymmenen ajan työstänyt musiikkia, ja julkaissut muun muassa ”KBNRPNT mixtape” -omakustanteen, sekä Monsp Recordsin kautta tulleet albumit ”Lentokonetila”, ”Flow”, ja ”Purppura”. Näistä ”Flow” nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 10, ja Rumban listan pronssipallille. Uusin
levy ’’Purppura’’ julkaistiin joulukuussa 2015 Monspin kautta, ja se sai niin medialta, faneilta, kuin kollegoiltakin ylistävät arviot. Myös Elastinen kunnioitti artistia kutsumalla tämän jäähallikeikkansa lämmittelijäksi sekä julkaisemalla ’’Lähiö lähiö’’ -remixin. Kube on tehnyt yhteistyötä muun muassa seuraavien artistien kanssa; JVG, Cheek, Elastinen, Eevil Stöö, Mäkki, MNTTT, Asa, ja Sini Sabotage. Kuben tuore single ’’Plug’’ ylitti juuri kultarajan. Uutta musiikkia luvassa aktiivisen keikkailun lomassa keväällä 2017.

Joosu J aka Joppe J, joka on jäsenenä myös rap-ryhmä Korstoraatiossa. Mies on tunnettu smoothista tyylistään, ja kovista keikoista Korstoraation sekä Gettomasan kanssa. Nyt on Jopen aika panostaa soolouraan, ja miehen oma levy-yhtiödebyytti “1993” julkaistiin 9.12.2016. Ruubenin kanssa työstetty omakustannelevy “HelmetHillaPenska” näki päivänvalon jo vuonna 2013.

Illan DJ:nä toimii suomalaisen hip hopin veteraani, moniosaaja, ja erittäin arvostettu DJ Aksim. Mies on tuttu niin MC:nä, tuottajana, kuin juuri DJ:näkin. Aksim on tänä keväänä paljon esillä myös legendaarisen Kemmurun juhlakiertueella.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 19,50 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Ticketmaster