fbpx

Club Teatria - Northern Urban Nights #2: Evelina, Nopsajalka, Juno, DJ Aksim

18.03.2017

Järjestyksessään toinen Northern Urban Nights tuo Tornioon vuoden 2016 yhden suurimman suomalaisen musiikkitähden Evelinan, lukuisia radiohittejä setissään esittävän Nopsajalan, sekä kotimaisen rapin pitkän linjan uranuurtajan Junon. Mukana toki myös Northern Urban Nights -klubien vakio-DJ Aksim.

Evelina kulkee täysin omaa tietään suomalaisessa musiikkikentässä, ja yhdistelee musiikissaan urbaania poppia, RnB:tä, sekä hip hoppia. Nuoren artistin vuosi piti sisällään lukuisia platina- ja kultasinkkuja, pitkälti yli 100 keikkaa, sekä sensaatiomaisesti ennakkoon platinaa streamanneen debyyttialbumin ”24k”. Kaiken kruunuksi Evelina noteerattiin useilla Emma-ehdokkuuksilla. Tämän laulaja-lauluntekijän keikkaa ei yksinkertaisesti kannata missata!

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut peräti kahdeksan top 20 -radiohittiä, joista neljä ensimmäistä (Soutaa Huopaa, Saatilla, Tänään lähtee, Valvoo) Elokuu-yhtyeen riveissä ja neljä viimeisintä (Nautintoo, Lupaan olla, Seuraava feat. Erin, Niin kuin mä) soolona. Viimeisin vuonna 2016 julkaistu “Armada EP” esittelee modernimman ja elektronisemman Nopsajalan ja pitää sisällään mm. platinarajaa hätyyttelevän “Nosta Mua” -singlen. Yli 15 vuotta keikkailleen Nopsajalan mukana keikoilla kulkee pitkän linjan DJ ja promoottori DJ Hermanni (aka DJ Svengali). Nopsajalan live-show on yhdistelmä näyttäviä visuaalisia elementtejä, koko kansalle tutuksi tulleita hittejä, orgaanista poljentoa ja modernimpaa klubisoundia.

Suomen seuratuimpiin rap-artisteihin kuuluva Juno aloitti rap-uransa jo 2000-luvun alussa, ja on kerennyt julkaista lukuisia albumeita niin sooloartistina, kuin suuremmissa kokoonpanoissakin. Juno on tullut tutuksi muun muassa Elokuu-yhtyeestä sekä SMC Lähiörotat -kollektiivista. Viimeisin soolojulkaisu on sinkkubiisi ”Grace Kelly feat. Keko Salata”, joka julkaistiin 13. tammikuuta. Juno on saavuttanut kultaa ”Karkumatkalla”-kappaleellaan, ja ”Kuuluuks”-single on ylittänyt jo platinarajan. Mies vaikuttaa meillä myös Hotelli Vantaa -yhtyeessä. Syksyllä 2016 julkaistiin elokuva ”Pahan Kukat”, jossa Juno näyttelee pääosaa.

Illan DJ:nä toimii suomalaisen hip hopin veteraani, moniosaaja, ja erittäin arvostettu DJ Aksim. Mies on tuttu niin MC:nä, tuottajana, kuin juuri DJ:näkin. Aksim on tänä keväänä paljon esillä myös legendaarisen Kemmurun juhlakiertueella.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 19,50 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Juno klo 21:00
Nopsajalka klo 22:15
Evelina klo 23:30
Ticketmaster