fbpx

Club Teatria - Olavi Uusivirta + Tuohimaa

06.05.2017

Olavi Uusivirta lähtee helmikuun alussa kevään mittaiselle kiertueelle, joka päättää lähes neljä vuotta kestäneen aktiviisen keikkajakson! Sitä seuraa pieni tauko, ja artisti bändeineen pääsee hieman hengähtämään.

Tornioon Club Teatrialle Olavi Uusivirta saapuu sopivasti kevään kynnyksellä 6.5.
Lämppärinä tuolloin nähdään Tuohimaa, joka viime kesänä valloitti yleisön mm. Rotuaari Piknik-, JCR Live- ja Qstock -tapahtumissa.

Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto.
Uusin levy ”Olavi” ilmestyi 12.2.2016, ja sen ensimmäinen sinkku ”Tanssit vaikka et osaa” meni suoraan kolmen valtakunnallisen radiokanavan soittolistalle, ja olikin kevään soitetuimpia radiobiisejä. Albumi taasen meni suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi!

Tuohimaa aloittaa helmikuussa toisen pitkäsoittonsa äänitykset. On tulossa todella kovaa ja entistä rokimpaa materiaalia! Bändi on ollut erittäin tuottelias 2014 perustamisensa jälkeen: 2015 ensimmäinen pitkäsoitto Lähellä totuutta, keväällä 2016 kaksi singlejulkaisua, Ohikulkija ja Kahleet.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 20,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Tuohimaa klo 21:00
Olavi Uusivirta klo 22:30
Ticketmaster