fbpx

Club Teatria Tornio - Roxette In Memoriam // Modern Talking Reloaded | Tornio // KEIKKA SIIRTYY

09.04.2020

Uudet keikkapäivät sekä Ouluun, että Tornioon pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle.

Roxette In Memoriam 2020- kiertue on koostettu kunnioittamaan Roxetten upeaa muistoa, musiikkia ja ylivoimaista taidetta. Ikimuistoiset hetket eivät kuole koskaan, ja siksi Roxette Ultimate- tribuuttiduo perustettiin 2018 antamaan parastaan yleisölle ja katsojille, perustajina Roxette-fanit itsekin. Lämminhenkiset ammattimuusikot Mari Varjovirta ja Jari Viitaniemi eivät jätä yleisölle muuta mahdollisuutta, kuin kokea kylmiä väreitä ja nousta tanssimaan. Jarin käsitellessä ammattimaisesti kitaraansa, Mari tulkitsee laulua niin että unohdat, millä vuosikymmenellä olet ja ketkä ovat lavalla. Valot, kitarat ja ikimuistoiset hitit vievät sinut vielä kerran autenttiseen Roxette- kokemukseen. Mari valittiin myös alkuvuodesta Suomen Pop-kuningattareksi FinnRadion yleisöäänestyksessä ylivoimaisesti, The Look, Listen to Your Heart, It Must Have Been Love, Joyride, Dressed for Success, Dangerous, Fading Like a Flower, Sleeping in My Car Bändi jota emme koskaan unohda. Kyyneleistä rockiin. Roxette In Memorium -tour 2020 by Roxette Ultimate.

Mukana illassa Suomen buukatuin ulkomainen bändi / Suomen suosituin ulkomainen lavaesiintyjä Modern Talking Reloaded (GER). Lavalla kuullaan mm. Modern Talking hitit 80-/90- ja 2000-luvuilta, kuten ”You’re my Heart, You’re My Soul”, “Brother Louie”, “Cheri Cheri Lady”, “Geronimos Cadillac” ja “Win The Race”.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 19,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25,00 €

Uudet keikkapäivät sekä Ouluun, että Tornioon pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle.

Aikataulu

Ovet auki klo
Ticketmaster