fbpx

Club Teatria Tornio - Tornion Suuri Olutjuhla

06.11.2020

Torniossa herätetään henkiin juhlat oluen panemisen kunniaksi!

Torniossa pannaan taas olutta koko kaupungin voimin! Herätetään perinne eloon ja juhlitaan yhdessä Tornion Suurta Olutjuhlaa Tornion Club Teatrialla perjantaina 6.11.2020! Tapahtumassa maistellaan oluita ja kuunnellaan erinomaista musiikkia, kun lavalle nousee kotimainen miljoonastriimejä kerännyt bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia yhdistelevä yhtye Steve´n´Seagulls. Illan lämppäreinä toimivat The Meänland ja 2-7 Miehen Trio?.

Jo neljättä studioalbumiaan parhaillaan valmisteleva yhtye julkaisi 2018 viimeisimmän albuminsa Grainsville. Albumin myötä yhtye kiersi useampaan otteeseen Eurooppaa ja vei matka myös Pohjois-Amerikkaan. Yhtye lähtee vuoden 2020 lopulla uudelle kiertueelle Suomen rajojen ulkopuolelle. Keikkapaikkoja kiertueelta löytyy mm. Saksasta, Ranskasta ja Englannista.

Suurimpina hitteinä Spotifyssä Lokeilta ovat menestyneet uudelleenversioinnit tunnetuista Rock-kappaleista. Miljoonastriimejä keränneet Thunderstruck, The Trooper ja November Rain ovat päässeet kotimaisen yhtyeen käsittelyssä ihan uuteen uskoon.

Lämppäreinä meänkielestä tuttu The Meänland ja 2-7 Miehen Trio?

Reggae-meiningistä tunnettu haaparantalaisyhtye The Meänland perustettiin alkujaan yhtä ainoaa keikkaa varten, mutta keikkapyynnöt veivät yhtyeen mennessään. Maailman ainoa meänkielinen reggaebändi on tunnettu mm. Sole mikhään ja Pajala -kappaleista. Yhtye julkaisi 2019 The Meänland -albumin, jolla fiittaamassa kuullaan mm. Talonpoika Lalli. The Meänlandin mysiikissä liikuthaan vuoron perhään hymuristisissä, henkevissä, kannanottavissa ja puliittisissa tunnelmissa.

Oulunseutulainen 2-7 Miehen Trio? ammentaa kappaleensa blugrassista, perinteisestä countrysta, sekä kotimaisesta pelimannihengestä. Katukantrista tutun yhtyeen kappaleet käsittelevät syviä mietintöjä elämästä ja jätkän rakkautta, unohtamatta huumoria. Yhteissoitto korjaa kaikki huolet!

Liput myynnissä Ticketmasterissa ja Prismoissa nyt.
Liput ennakkoon 22,50€
Liput ovelta 30,00€
Illalliskortti 32,50€

 

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 22,50 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
32,50 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30 €

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Ticketmaster