fbpx

Tornio - Tornion Suuri Olutjuhla

15.10.2021

Tornion Panimon 5-vuotisjuhlaa juhlitaan hyvän oluen ja loistavan seuran parissa 15.10.2021!

Onnea Tornio 400 -vuotta ja suuret onnittelut myös viisi vuotiaalle Tornion Panimolle! Juhlavuoden kunniaksi on aika juhlia yhdessä hyvän oluen äärellä Tornion Club Teatrialla perjantaina 15.10. Tornion ensimmäisessä Olutjuhlassa lavalle nousevat Steve´n´Seagulls ja The Meänland

Torniolaisen oluen tarina alkaa jo vuodelta 1873 ja se onkin kestänyt useat tuulet ja tuiskut. Uudestaan vuonna 2016 juurilleen palannut panimotoiminta on mahdollistanut torniolaisen oluen nauttimisen tänäkin päivänä – ympäri Suomea. Iloitkaamme, että saamme jälleen nauttia perinteikästä lappilaista olutta!

Lokakuun hämärtyvän illan, hyvän seuran ja laadukkaiden oluiden lisäksi tunnelmaa entisestään nostattaa miljoonastriimejä kerännyt bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia yhdistelevä yhtye Steve´n´Seagulls.

Yhtye on kiertänyt useampaan otteeseen Eurooppaa ja onpa matka vienyt myös myös Pohjois-Amerikkaan. Viimeisimpänä julkaisuna yhtyeeltä on kuultu neljäs albumi Another Miracle.

Suurimpina hitteinä Spotifyssä Lokeilta ovat menestyneet uudelleenversioinnit tunnetuista Rock-kappaleista. Miljoonastriimejä keränneet Thunderstruck, The Trooper ja November Rain ovat päässeet kotimaisen yhtyeen käsittelyssä ihan uuteen uskoon.

Lämppäreinä meänkielestä tuttu The Meänland

Reggae-meiningistä tunnettu haaparantalaisyhtye The Meänland perustettiin alkujaan yhtä ainoaa keikkaa varten, mutta keikkapyynnöt veivät yhtyeen mennessään. Maailman ainoa meänkielinen reggaebändi on tunnettu mm. Sole mikhään ja Pajala -kappaleista. Yhtye julkaisi 2019 The Meänland -albumin, jolla fiittaamassa kuullaan mm. Talonpoika Lalli. The Meänlandin mysiikissä liikuthaan vuoron perhään hymuristisissä, henkevissä, kannanottavissa ja puliittisissa tunnelmissa.

Liput ennakkoon 22,50€
Liput ovelta 30,00€
Illalliskortti ennakkoon 32,50€

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 22,50 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
32,50 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30 €

Aikataulu

Ovet auki klo
Illallinen alkaa Ravintola Pajassa klo 18:00
Club Teatrian ovet avautuvat klo 19:00
The Meänland klo 20:00
Steve´n´Seagulls klo 22:00
Ticketmaster