fbpx

Club Teatria - Totally 80’s

18.11.2017

Totally 80´s on Club Teatrian, Elämystehdas Lapparin sekä Ammattiopisto Lappian yhteistyössä suunnittelema ja toteuttama 1980-luvun suosituimpien hittibiisien ympärille rakentuvat pikkujoulukasaribileet.

Nämä bileet ei lopu kesken, sillä illan aikana kuullaan kokonaiset neljä eri settiä parhaimpia kasaribiisejä!

Bileissä kuullaan pop-, rock-, disko- kasarihittejä maustettuna ajan hengen lavastuksineen ja puvustuksineen Pop & Jazz Konservatorio Lappian bändin, solistien, dj:n sekä vierailevien tähtien Mr. Lordin, Jore Marjarannan sekä Nina Myan esittäminä.

Marjarannan voi muistaa parhaiten 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä tai voi hänen äänensä tunnistaa tunnetun Salatut elämät tv-sarjan tunnuskappaleesta ”Tunteisiin”. Nina Mya on taas Torniosta kotoisin oleva laulaja, säveltäjä ja laulunopettaja, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt rakentaa itselleen vankan aseman Suomen jazzpiireissä.

Mr.Lordi ei varmastikaan esittelyjä kaipaa, mutta hän on tullut tutuksi kansainvälisesti Lordi-yhtyeestä, joka voitti Euroviisut vuonna 2006 laulullaan ”Hard Rock Hallelujah”.

Tapahtuma on samalla Ammattiopisto Lappian tämän lukuvuoden suurproduktio, jossa musiikkialan opiskelijoiden lisäksi mm. Lappian kampaajat, maskeeraajat, vaatetusartesaanit, mediapalvelujen toteuttaja, turvallisuusvalvojat, tarjoilijat jne. pääsevät esittämään parasta osaamistaan suurelle yleisölle.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 25 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
1. setti klo 21:00
2. setti klo 22:10
3. setti klo 23:30
4. setti klo 00:50
Ticketmaster