fbpx

– Club Teatria –

Menoa ja meininkiä jo vuodesta 2005

Yleisimmät kysymykset

Olemme koonneet tähän vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien Club Teatriaa ja keikkoja

 Onko eteispalvelumaksua?

Eteispalvelumme hinta on 3,50€. Maksu peritään kaikilta tapahtumaan saapuvilta.

Pääseekö keikoille pyörätuolilla? Pääseekö avustaja sisälle samalla lipulla?

Keikoille on esteetön pääsy ja avustaja pääsee ilmaiseksi Club Teatrian tuottamille keikoille. 

Onko Club Teatrialla istumapaikkoja?  

Ravintolassamme on jonkin verran pöytiä ja tuoleja. Niitä ei kuitenkaan voi varata etukäteen. Mikäli koet tarvitsevasi istumapaikkaa keikan aikana, kannattaa paikalle tulla hyvissä ajoin. Muistathan, että VIP-tiloistamme on loistavat näkymät lavalle ja VIP-lippu sisältää aina pöytäpaikan VIP-parvelta. Lue lisää VIP-infostamme.

Saako keikoilla kuvata?

Keikkamuistoja on ihan suotavaa tallentaa kännykällä tai digipokkarilla. Järjestelmäkameroita ei keikalle voi ottaa, tämä on artistien kanssa yleisesti sovittu asia. Kuvia voi ottaa koko keikan ajan, mutta videokuvan jatkuva tallentaminen ei ole suotavaa ja se voidaan järjestyksenvalvonnan toimesta keskeyttää. Joskus voi esiintyvältä artistilta tulla vaatimuksia kuvauskäytännön tiukentamiselle, tällöin pyrimme aina informoimaan yleisöä myös etukäteen.

Hukkasin keikalla jotain, mistä saan tavarani takaisin?

Löytötavaroita voi tiedustella Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta, jonne ne toimitetaan toisena arkipäivänä tapahtuman jälkeisellä viikolla.

https://www.pplp.fi/
0600-550094
Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros)
Ma-Pe 12-17 ja La 11-15

Saako lippuja ovelta? 

Kyllä saa, ellei keikkaa ole erikseen ilmoitettu loppuunmyydyksi. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, jotta vältyt ovella yllätykseltä, jos liput ovatkin loppuneet. Lisäksi ennakkoliput ovat halvempia.

Ennakkoliput meillä myy Ticketmaster, joita voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta ja Prismojen asiakaspalvelupisteiltä.

Milloin bändi soittaa?

Pyrimme aina siihen, että etukäteen ilmoitetut aikataulut ovat paikkansa pitäviä. Emme tarpeettomasti pitkitä keikkojen aloitusaikoja, vaan haluamme palvella asiakkaita reilusti ilmoittamalla soittoajat etukäteen.

Julkaisemme soittoajat heti, kun olemme saaneet niille vahvistukset myös esiintyvien artistien osalta.

Aikataulut löytyvät Teatria.com:in tapahtumalistauksesta, sekä Facebookin tapahtumasivulta.

 

Olen VIP-lipun onnellinen omistaja, miten toimin illalla? 

VIP-sisäänkäynti sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella, joista teidät ohjataan omille narikoillenne, sekä ohjeistetaan illan kanssa.

VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti ja oma narikka (sisältyy hintaan), VIP-tiloissa on oma baaritiski, omat wc:t ja erittäin hyvät näkymät suoraan esiintymislavalle. VIP-lippu sisältää aina pöytäpaikan.

Minulla on VIP, mutta haluaisin varata myöskin pöydän seurueellemme, mistä se onnistuu?

VIP-liput sisältävät 1.10.2020 lähtien aina pöytäpaikan. 

 

Tulen autolla, onko paikalla parkkitilaa? 

Teatrian edustalla on parkkialue mistä löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Autoja ei voi kuitenkaan jättää yön yli, vaan ne pitää ajaa sieltä pois keikan päätyttyä.

 

Missä on lähin taksitolppa?

Luotettavasti keikoilta kotiin ja jatkoille pääset OTAXIN kyydillä. Taksitolppa sijaitsee tapahtuma-alueen parkkipaikalla. Keikan päättymistä on odottamassa takseja, mutta voit tilata oman kuljetuksesi myös ennakkoon. Osalla keikoista palvelee myös OTAXIN taksiteltta.