fbpx

– Club Teatria –

Menoa ja meininkiä jo vuodesta 2005

Yleisimmät kysymykset

Olemme koonneet tähän vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien Club Teatriaa ja keikkoja

Maksaako narikka?

Eteispalvelumme hinta on 3€

Pääseekö keikoille pyörätuolilla? Pääseekö avustaja sisälle samalla lipulla?

Keikoille on esteetön pääsy ja avustaja pääsee ilmaiseksi.

Onko Club Teatrialla istumapaikkoja?

Ravintolassamme on jonkin verran pöytiä ja tuoleja. Niitä ei kuitenkaan voi varata etukäteen. Mikäli koet tarvitsevasi istumapaikkaa keikan aikana, kannattaa paikalle tulla hyvissä ajoin. Muistathan, että VIP-tillistamme on loistavat näkymän lavalle ja sieltä voi varata lisämaksusta itselleen pöydän koko illaksi. Lue lisää VIP-infostamme.

Saako keikoilla kuvata?

Keikkamuistoja on ihan suotavaa tallentaa kännykällä tai digipokkarilla. Järjestelmäkameroita ei keikalle voi ottaa, tämä on artistien kanssa yleisesti sovittu asia.
Kuvia voi ottaa koko keikan ajan, mutta videokuvan jatkuva tallentaminen ei ole suotavaa ja se voidaan järjestyksenvalvonnan toimesta keskeyttää. Joskus voi esiintyvältä artistilta tulla vaatimuksia kuvauskäytännön tiukentamiselle, tällöin pyrimme aina informoiomaan yleisöä myös etukäteen.

Hukkasin keikalla jotain, mistä saan tavarani takaisin?

Löytötavaroita voi tiedustella Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta, jonne ne toimitetaan toisena arkipäivänä tapahtuman jälkeisellä viikolla.

https://www.pplp.fi/
0600-550094
Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros)
Ma-Pe 12-17 ja La 11-15

Saako lippuja ovelta?

Kyllä saa, ellei keikkaa ole erikseen ilmoitettu loppuunmyydyksi. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, jotta vältyt ovella yllätykseltä, jos liput ovatkin loppuneet. Lisäksi ennakkoliput ovat halvempia.

Ennakkoliput meillä myy Ticketmaster, joita voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta ja Prisma kauppojen asiakaspalvelupisteiltä.

Kuulin että Oulun Amarillolta järjestettäisiin Teatrialle kuljetuksia, millä aikatauluilla?

Keikkapäivinä on non-stop -bussikuljetuksia Amarillolta Teatrialle ja keikan jälkeen takaisin.
Kuljetusten aikataulut riippuvat tapahtuman aikataulusta. pääsääntöisesti kuöjetukset alkavat pyöriä noin 1,5h ennen pääesiintyjän aloitusta yhden tunnin ajan ja paluukyydit noin 30min pääesiintyjän keikan loppumisen jälkeen noin tunnin ajan.

Ajantasaiset aikataulut löytyvät Teatria.com:in tapahtumalistauksesta, sekä Facebookin tapahtumasivulta.

Milloin bändi soittaa?

Pyrimme aina siihen, että etukäteen ilmoitetut aikataulut ovat paikkansa pitäviä. Emme tarpeettomasti pitkitä keikkojen aloitusaikoja, vaan haluamme palvella asiakkaita reilusti ilmoittamalla soittoajat etukäteen.

Julkaisemme soittoajat heti, kun olemme saaneet niille vahvistukset myös esiintyvien artistiewn osalta.

Aikataulut löytyvät Teatria.com:in tapahtumalistauksesta, sekä Facebookin tapahtumasivulta.

Olen VIP-lipun onnellinen omistaja, miten toimin illalla?

VIP-sisäänkäynti sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella, joista teidät ohjataan omille narikoillenne, sekä ohjeistetaan illan kanssa.

VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti ja oma narikka (sisältyy hintaan), VIP-tiloissa on oma baaritiski, omat wc:t ja erittäin hyvät näkymät suoraan esiintymislavalle. VIP-asiakkaat voivat ostaa meiltä lisäpalveluita, kuten tehdä pöytävarauksen. 

Minulla on VIP, mutta haluaisin varata myöskin pöydän seurueellemme, mistä se onnistuu?

Ota yhteyttä yritysmyyyntiin
myynti (a) teatria.com

+358 50  4723 985

Tulen autolla, onko paikalla parkkitilaa?

Teatrian edustalla on parkkialue mistä löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Autoja ei voi kuitenkaan jättää yön yli, vaan ne pitää ajaa sieltä pois keikan päätyttyä.

Missä on lähin taksitolppa?

Keikkojen aikana OTAXI:lla on taksiteltta Teatrian pihalla.