fbpx

– Club Teatria –

Menoa ja meininkiä jo vuodesta 2005

Club Teatria Oulu VIP

Club Teatria Oulun VIP-tilat sijaitsevat pitkän baaritiskin yläpuolella. VIP-tiloista avautuu esteetön näkymä suoraan lavalle. Club Teatrian VIP-palvelut tarjoaa ainutkertaisen tavan nauttia keikkaillasta. VIP:n 250 hengen tiloissa on 24 kappaletta neljän hengen pöytiä, jotka ovat vuokrattavissa etukäteen vaikka koko vuodeksi kaikille keikoille. Vuokrattuihin paikkoihin on aina pöytiin tarjoilu, loistavat näkymät suoraan esiintymislavalle ja äänentoisto kunnossa.

VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti, ja koska VIP:n asiakasmäärä on rajallinen, niin sisälle pääsee yleensä jonottamatta ilman ruuhkaa. VIP-aulassa teitä palvelee oma narikka, narikkamaksu sisältyy aina VIP-lipun hintaan. Lisäksi meillä on omat, vain VIP-asiakkille varatut wc-tilat.

VIP-lippuun sisältyvät palvelut:

★ oma sisäänkäynti
★ oma narikka (narikkamaksu sisältyy VIP-lipun hintaan)
★ omat WC-tilat vain VIP-asiakkaille
★ oma tupakkapaikka

Ostaessasi VIP-lipun voit sen lisäksi tilata meiltä lisäpalveluita. Voit vuokrata seurueelle pöydän koko illaksi ja varmistaa istumapaikat koko illaksi. Vuokrattavia pöytiä VIP:ssä on rajallinen määrä, 24 kappaletta 4 hengen pöytiä. Pöytäpaikoista avautuu esteetön näkymä suoraan esiintymislavalle.

VIP-ruokailun mahdollistaa Ravintola Zivagon loihtimat ruuat. Tilattavissa on VIP-menu tai Juhlamenu suuremmalle määrälle ihmisiä (minimissään 30hlöä), tai Rokkimenu ilman ennakkotilausta. Voit myös tilata pöytään etukäteen juomia, jotka odottava teitä saapuessanne paikalle. VIP-pöytiin on aina tarjoilu.

Jos todella haluat säväyttää vieraasi, niin kerro meille toiveistasi! Meiltä voi tilata vaikka limusiinikuljetuksen keikalle ja sieltä pois, lähes kaikki on mahdollista. Club Teatria Oulun VIP tarjoaa asiakkailleen parasta palvelua ja teemme keikasta elämyksen, joka muistetaan!

Ota yhteyttä myyntipalveluumme

Myynti
myynti@teatria.com